Courses

Fundamentals HTML, CSS, JavaScript

Category
Frontend
Instructor
brightboost
0 Reviews

Course Description

Wil je zelf een website kunnen maken of onderhouden met HTML, CSS en JavaScript?

In 3 dagen leer je de basis van webdesign met HTML, CSS en JavaScript. Deze frontend technieken worden veel gebruikt om websites op te bouwen. Als je deze talen onder de knie hebt kan je zelf webpagina’s toevoegen of aanpassingen doen aan een bestaande website. Met JavaScript leer je eenvoudige scripts schrijven waarmee je kunt zorgen dat een webpagina reageert op wat de bezoeker doet. Denk aan de controle of een e-mailadres wel geldig is.

Voortaan kan je zelf je website bijhouden en bewerken, of zelfs een compleet nieuwe website opzetten. Kennis van HTML, CSS en Javascript vormt meestal de basis voor verdere programmeerkennis en het is dan ook de ideale introductie in de wereld van programmeren.

Doelgroep:

Websitebeheerders en -eigenaars die zelf hun site willen bijhouden, en andere geïnteresseerden in HTML, CSS en JavaScript. Ervaring met programmeren is niet nodig.

Onderwerpen die o.a. aan bod komen:

  • HTML5
  • CSS3
  • SASS / LESS (kort)
  • JavaScript
  • jQuery

Inbegrepen bij de prijs:

  • Lesmaterialen

Kosten: €1575

Alle prijzen op de website zijn ex BTW.

€ 1.575Register

About Instructor

  • brightboost

    Ik ben Maaike! Brightboost is mijn bedrijf en veel van de trainingen geef ik zelf. Ik heb inmiddels 5 jaar ervaring met het geven van trainingen en blijf daarnaast werkzaam op IT projecten, enerzijds omdat ik het heel erg leuk vind en anderzijds omdat dit heel waardevol is voor de trainingen die ik geef. Mijn passie voor software en IT en anderen hiermee vooruit helpen is mijn drijfveer voor Brightboost. Samen met jou ga ik kijken naar wat je wil leren en hoe ik je kan helpen daarbij.