Courses

Python programmeren voor gevorderde programmeurs

Category
Python
Instructor
brightboost
0 Reviews

Course Description

Wil je graag leren werken met Python en heb je al ervaring met programmeren in een andere programmeertaal?

In 4 dagen ga je aan de slag met de geavanceerde mogelijkheden van Python. Je leert hoe het zich verhoudt tot andere programmeertalen, wanneer Python de handigste keuze is en hoe je ermee werkt. Omdat je al bekend bent met andere programmeertalen kunnen we snel de diepte in. Je leert de basis ‘bouwblokken’ van Python maar ook hoe je complexe applicaties bouwt en hoe je Python integreert met andere programmeertalen.

Let op: Voor deze training is het belangrijk dat je al kennis hebt van programmeren. Heb je dat nog niet, kijk dan even naar de cursus Python programmeren voor beginners. Twijfel je of jouw kennis voldoende is, neem dan even contact met ons op.

Doelgroep:

Ervaren programmeurs en developers die hun vaardigheden met Python willen vergroten.

Onderwerpen die o.a. aan bod komen:

  • Python basics
  • Numpy library
  • Jupyter Notebook system
  • Pandas module

Inbegrepen bij de prijs:

  • Lesmaterialen

Kosten: €2.100

Alle prijzen op de website zijn ex BTW.

€ 2.100Register

About Instructor

  • brightboost

    Ik ben Maaike! Brightboost is mijn bedrijf en veel van de trainingen geef ik zelf. Ik heb inmiddels 5 jaar ervaring met het geven van trainingen en blijf daarnaast werkzaam op IT projecten, enerzijds omdat ik het heel erg leuk vind en anderzijds omdat dit heel waardevol is voor de trainingen die ik geef. Mijn passie voor software en IT en anderen hiermee vooruit helpen is mijn drijfveer voor Brightboost. Samen met jou ga ik kijken naar wat je wil leren en hoe ik je kan helpen daarbij.