Courses

Regex fundamentals

Instructor
brightboost
0 Reviews

Course Description

Regex lijkt misschien ingewikkeld, maar na deze training kun je deze krachtige tool goed gebruiken (en weet je ook wanneer je dat wellicht beter niet kunt doen 😉 )

In één dag bouwen we je kennis op vanaf 0, naar een stevige basis om zelf regular expressions / reguliere expressies te schrijven. Stapsgewijs leer je je eerste regular expression te schrijven. We doen er steeds een schepje bovenop. En voor je het weet tackel je zelfstandig problemen met behulp van regex.

Het maakt niet uit in welke taal je de regex wil gebruiken voor deelname, maar als je het weet dan kunnen we je de details van jouw versie van regex uitleggen.

Doelgroep:

Iedereen die graag met Regex wil leren werken en hier nog niet veel ervaring mee heeft.

Inbegrepen bij de prijs:

  • Lesmaterialen

Kosten: €525

Alle prijzen op de website zijn ex BTW.

€ 525Register

About Instructor

  • brightboost

    Ik ben Maaike! Brightboost is mijn bedrijf en veel van de trainingen geef ik zelf. Ik heb inmiddels 5 jaar ervaring met het geven van trainingen en blijf daarnaast werkzaam op IT projecten, enerzijds omdat ik het heel erg leuk vind en anderzijds omdat dit heel waardevol is voor de trainingen die ik geef. Mijn passie voor software en IT en anderen hiermee vooruit helpen is mijn drijfveer voor Brightboost. Samen met jou ga ik kijken naar wat je wil leren en hoe ik je kan helpen daarbij.

Reviews

0
0 Ratings
stars 5
0%
0
stars 4
0%
0
stars 3
0%
0
stars 2
0%
0
stars 1
0%
0

There are no reviews yet.

Leave a Review

Be the first to review “Regex fundamentals”