Courses

Streams & Lambda expressions in Java

Category
Java
Instructor
brightboost
0 Reviews

Course Description

Nieuw in Java 8

In Java 8 zijn Streams en Lambda expressions geïntroduceerd in Java. Deze cursus leert in 3 dagdelen de basis en dagelijkse toepassing van Streams en Lambda expressions.

Al na de eerste sessie kun je er direct mee aan de slag in je werk (ervan uitgaande dat je met Java 8 werkt).

Dat productiviteit omhoog gaat doordat Lambda expressies sneller geschreven worden, sneller zijn tov de oude methode en beter leesbaar zijn dat is wel de populair gedeelde mening onder developers. Ze vallen onder het zogenoemde functional programming. Streams en Lambda’s die goed toegepast zijn zorgen voor betere kwaliteit van de code. Hiervoor is het natuurlijk wel belangrijk dat ze goed gebruikt worden en dat de developers weten hoe ze het goed kunnen toepassen en waar het voordeel oplevert. Developers die streams en lambda’s onder de knie hebben gebruiken dit meerdere keren per week.

Daarbij geven cursisten aan dat collega’s ze al wel gebruiken en is het daarom belangrijk dat de ze het voldoende begrijpen om met deze code om te kunnen gaan, begrijpen wat de code doet, het aan te kunnen passen en het te kunnen gebruiken. Anders worden er onnodige fouten gemaakt en wordt hun werk onnodig vertraagd.

Doelgroep

Java developers met ervaring in Java zonder al te veel met streams en lambda expressions gedaan te hebben.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • streams
  • lambda’s
  • built-in interfaces
  • wanneer streams en lambda’s toepassen
  • refactoring van oude code

Inbegrepen bij de prijs:

  • trainingsmateriaal
  • begeleiding tussen de trainingsdagen in met de oefeningen

Alle prijzen op de website zijn ex BTW.

€ 1.995Register

About Instructor

  • brightboost

    Ik ben Maaike! Brightboost is mijn bedrijf en veel van de trainingen geef ik zelf. Ik heb inmiddels 5 jaar ervaring met het geven van trainingen en blijf daarnaast werkzaam op IT projecten, enerzijds omdat ik het heel erg leuk vind en anderzijds omdat dit heel waardevol is voor de trainingen die ik geef. Mijn passie voor software en IT en anderen hiermee vooruit helpen is mijn drijfveer voor Brightboost. Samen met jou ga ik kijken naar wat je wil leren en hoe ik je kan helpen daarbij.

Reviews

0
0 Ratings
stars 5
0%
0
stars 4
0%
0
stars 3
0%
0
stars 2
0%
0
stars 1
0%
0

There are no reviews yet.

Leave a Review

Be the first to review “Streams & Lambda expressions in Java”