Om werknemers zo snel mogelijk up to speed te krijgen bij je organisatie is een goed en duidelijk onboardingsprogramma van groot belang. Het helpt nieuwe mensen om zich welkom te voelen, en dat ze snel ervaren dat ze waarde toevoegen. Hiermee voorkom je vroegtijdige uitstroom en gestuntel in de eerste weken.

Op organisatieniveau, inhoudelijk en praktisch vlak stellen we een uitgebreid en duidelijk plan op. Soms is dit enkel een draaiboek met alle stappen dat in overleg met managers gemaakt wordt in combinatie met een welkomsbrochure, een andere keer is dit een online omgeving waar mensen aangemeld kunnen worden. Dat vervolgens herinneringen uitstuurt als de laptop besteld moet worden en de toegangspas aangevraagd. Hier kunnen de nieuwe medewerkers alle stappen langslopen. Ze vinden er introductiecursussen, zowel over de organisatie als afdeling-/vakafhankelijk.

Interesse in een maatwerk Onboarding Programma?

Laat het ons weten! Je kunt ons bellen, e-mailen of vul het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk (meestal binnen 1 werkdag) contact met je op.

Formulier voor maatwerk aanvraag

Bellen

  • Telefoon: +31 (0)85 2500 507
  • Mobiel: +31 (0)6 83 98 24 26

Adres

  • Utrecht

Email

  • info@brightboost.nl

KvK

  • 67987311