Over ons

Bright Boost is een trainingsbureau uit Utrecht. Hoge kwaliteit en kleinschaligheid zijn onze belangrijkste kenmerken. De trainers zijn zelf werkzaam in de onderwerpen waar ze training in geven combineren hands on en theorie tijdens een gezellige trainingsdag. Door de hands on aanpak kun je na deze dag kun je ook echt aan de slag met je nieuwe skills.

De IT-trainingen van Bright Boost zijn niet zomaar trainingen. Met een toegankelijke en moderne aanpak maken we van iedereen een ware IT-held en houden we de al bestaande IT-helden up to date. En daarbij gaat het niet alleen om de theorie. Natuurlijk is die belangrijk, maar écht leren doe je vooral in de praktijk. De Bright Boost trainingen zijn dan ook zoveel mogelijk hands-on, met veel tijd om te oefenen. Zo leer je je nieuwe kennis toepassen in de praktijk. Want voor ons is een training pas succesvol als jij na afloop zelfverzekerd aan de slag kunt.

De trainingen worden daarom gegeven door diverse trainers die expert zijn in hun vakgebied. Met deze hands-on ervaring kunnen ze je goed op weg helpen.

Van IT voor dummies tot Java voor ervaren Javanen, ons aanbod van cursussen is behoorlijk uitgebreid. Is dat het allemaal nét niet? We verzorgen ook trainingen op maat. Op locatie naar keuze, een enkel dagdeel of meerdaags en ieder IT-onderwerp is mogelijk op elk niveau. Ideaal voor organisaties die hun hele team in één keer willen trainen in een specifiek programma, of om de algehele IT-kennis te vergroten binnen het bedrijf. Heeft dit je interesse? We bespreken graag de mogelijkheden.

Kleinschalig en persoonlijk

De maximale groepsgrootte voor de trainingen in ons open rooster is 4 personen. Dit zijn vaak personen vanuit verschillende bedrijven, met verschillende achtergronden en ook nog deels verschillende leervragen. Daarom vinden we 4 genoeg. Genoeg om leuke interactie met de medecursisten te hebben, en klein genoeg om zelf goede persoonlijke begeleiding te krijgen. Maatwerk trainingen bieden we wel aan grote groepen aan.

Wil jij ook een IT-held worden of juist blijven?

Dat kan. Of je nu begint vanaf nul of al een ervaren programmeur bent, Bright Boost heeft trainingen op elk niveau en voor elke doelgroep. Je bent tenslotte nooit uitgeleerd. Wil je een volgende stap zetten in je IT-kennis? Je verder professionaliseren? En wil je na afloop van de cursus echt met vertrouwen je nieuwe kennis kunnen toepassen? Schrijf je dan in voor één van onze IT-trainingen.

Heb je vragen over het aanbod van Bright Boost? Laat het ons weten!

Corona en onze trainingen

Wij houden de trainingen zo veel mogelijk digitaal. De open rooster trainingen op onze locatie zijn wel mogelijk. We houden ons aan de richtlijnen: (ruim) anderhalve meter afstand, eten en drinken raak je alleen zelf aan, goed handen ontsmetten, mondkapjes en uiteraard worden de werkplekken aan het eind van de dag gedesinfecteerd. Daarbij nog een belangrijke: we hebben een raam open voor ventilatie, dus neem een warme trui of vest mee (hier herinneren we je nog aan per mail na inschrijving).