Over BrightBoost

Wij maken van iedereen een IT-held

De IT-trainingen van Bright Boost zijn niet zomaar trainingen. Met een toegankelijke en moderne aanpak maken we van iedereen een ware IT-held. En daarbij gaat het niet alleen om de theorie. Natuurlijk is die belangrijk, maar écht leren doe je vooral in de praktijk. De Bright Boost trainingen zijn dan ook zoveel mogelijk hands-on, met veel tijd om te oefenen. Zo leer je je nieuwe kennis toepassen in de praktijk. Want voor ons is een training pas succesvol als jij na afloop zelfverzekerd aan de slag kunt.

De trainingen worden daarom gegeven door diverse trainers die expert zijn in hun vakgebied. Met deze hands-on ervaring kunnen ze je goed op weg helpen.

BRIGHTBOOST IT TRAININGEN:

Persoonlijk

Modern

Professioneel

IT-trainingen op maat

Van IT voor dummies tot Python voor ervaren developers, ons aanbod van cursussen is behoorlijk uitgebreid. Is dat het allemaal nét niet? We verzorgen ook trainingen op maat. Op locatie naar keuze, een enkel dagdeel of meerdaags en ieder IT-onderwerp is mogelijk op elk niveau. Ideaal voor organisaties die hun hele team in één keer willen trainen in een specifiek programma, of om de algehele IT-kennis te vergroten binnen het bedrijf. Heeft dit je interesse? We bespreken graag de mogelijkheden.

Wil jij ook een IT-held worden?

Dat kan. Of je nu begint vanaf nul of al een ervaren programmeur bent, Bright Boost heeft trainingen op elk niveau en voor elke doelgroep. Je bent tenslotte nooit uitgeleerd. Wil je een volgende stap zetten in je IT-kennis? Je verder professionaliseren? En wil je na afloop van de cursus echt met vertrouwen je nieuwe kennis kunnen toepassen? Schrijf je dan in voor één van onze IT-trainingen.

Heb je vragen over het aanbod van Bright Boost? Laat het ons weten!